Nya skadebekymmer för stjärnan

En komfortabel vinst för Chelsea.

Men allt är inte frid och fröjd i laget.

Ny skadad för Eden Hazard – och Pedro såg inte heller ut att ha allt för roligt på planen.

Förra säsongen blev det 38 ligamatcher och 14 mål. Den här säsongen har Eden Hazard fortfarande inte hittat nätet i Premier League.

Och det blir inget mål i dag för belgaren.

Spelade bara en kvart

24-åringen bröt matchen mot Crystal Palace efter en kvart. Han såg ut att ha väldigt ont flera gånger om i början av matchen, och i den 15:e minuten signalerade han för byte.

Chelsea klarade sig bra utan Hazard, laget vann med 3-0.

Diego Costa låg bakom första målet när han gick i djupled och serverade Oscar öppet mål.

Willian utökade till 2-0 med ett stenhårt skott efter en timmes spel. Sex minuter senare fastställde Diego Costa slutresultatet 3-0.

Chelsea såg klart bättre ut än Crystal Palace, som led av skador på flera nyckelspelare.

– Spelarna har börjat slita mer nu, göra det skitiga jobbet, inte bara spela snyggt. Det måste man göra i varje match, det här är en tuff liga, säger Guus Hiddink.

Höll ut armen mot Pedro

Costa jublade och Pedro, som ersatte Hazard, ville omfamna anfallaren. Men han blev i stället dissad av Costa som tryckte ut armen för att hålla Pedro på avstånd.