Svennis brasse frälste City – igen

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-10-07

Elano avgjorde med sina två mål mot Middlesbrough

Kom så kramas vi Brassen Elano gjorde två av målen i Citys 3-1 seger över Middlesbroug och fick en välförtjänt kram av tränaren Sven-Göran Eriksson.

Manchester City hänger på toppen i Premier League.

Brassen Elano gjorde två mål i 3-1-segern mot Middlesbrough.

Sven-Göran Erikssons brasilianska nyförvärv Elano fortsätter att frälsa sitt lag och sin svenske tränare.

I 3-1-segern mot Middlesbrough gjorde brassen två nya mål och har noterats för tre den här säsongen.

City fick hjälp på traven. Efter bara tio minuter petade Chris Riggott in Marin Petrovs hörna i eget mål.

Elano gjorde 2-0 före paus och avgjorde matchen efter vilan med en kanonfrispark som Mark Schwarzer var helt chanslös på.

I slutminuterna reducerade Hutchinson för Boro men Svennis andra raka seger var aldrig hotad.

Efter nio omgångar spelade skuggar City topplagen – laget ligger trea, en poäng bakom rivalen Manchester United och tre efter serieledande Arsenal.