Och seger för Hiddink

Guus Hiddink såg bekymrad ut där han satt på läktaren.

Men frälsningen var bara två minuter bort.

Och stavades Nicolas Anelka.

Den femte omgången av FA-cupen har under den senaste veckan förvandlats till mer än bara en match i mängden för Chelsea. MÖtet med Watford var självklart betydelsefullt, men med nye tränaren Guus Hiddink på läktaren bredvid ägaren Roman Abramovitj blev den ännu ett steg större.

Hiddink fick se sitt nya lag bjuda på en måltom första halvlek, och sedan få ett mål i baken efter 70 minuter.

Lyckat byte

Watford, som ligger på nedflyttningsplats i Championship bytte in Tamas Priskin som satte fart det första han gjorde. Priskin fick en lång boll serverad, Chelsea vinkade för offside men domaren lät spelet fortgå. Petr Cech gick bort sig och plötsligt ledde Watford med 1-0.

Det höll dock inte längre än i fem minuter. Då fick Chelsea hörna och Nicolas Anelka, fransmannen som leder skytteligan kvitterade genom en cykelspark.

Och så, en minut senare, inlägg från Ashley Cole, nickmål av Anelka.

Hattrick

Guus Hiddink pustade ut, men till Watfords fördel kan sägas att de verkligen inte gav upp. Nicoals Anelka rådde de dock inte på.

Varför kliva av plan utan ett hattrick, tänkte han kanske, och gjorde 3-1 i slutminuterna.