Publicerad 2018-11-05

Dalkurd förlorade mot Djurgården.

En halvtimme in i matchen avbröts matchen tillfälligt.

Någon i bortaklacken skickade iväg en fyrverkeripjäs.

En knapp halvtimme in i matchen tog Djurgården ledningen på Gavlevallen i Gävle. Formtoppade Aliou Badji sög åt sig bollen och dunkade in 1–0 från en bit utanför straffområdet.

Matchen avbröts

Vilt firande utbröt i bortaklacken. Kanske lite väl vilt. För matchen avbröts i några minuter sedan någon i Djurgårdens klack skickat iväg en fyrverkeripjäs eller ett knallskott.

– Matchen avbröts på grund av en banger, kan man höra Dalkurds speaker meddela i C Mores sändning.

Dalkurd kvitterade

Efter ett par minuter återupptogs matchen och precis före paus kvitterade Dalkurd. Ahmed Awad visade upp en mäktig spänst och skallade in 1–1 med en vass nick.

– Jag nickar bara in den, men jag skulle inte ens vara där egentligen, säger Awad till C More.

I de absoluta slutminuterna kom Djurgården tillbaka. Jonathan Ring fick tag på bollen just utanför straffområdet och sköt vackert in segermålet för stockholmarna.

– Det var skönt att sätta dit den. Vi gör en okej match, säger Ring.