Olsens nya mardröm – förlorade med sekunder kvar

Roma och Robin Olsen var sekunder ifrån att få med sig en poäng från San Siro.

Då klev Patrick Cutrone fram för Milan och avgjorde på ett friläge.

Förlusten innebär att huvudstadslaget fått en mardrömsstart i ligan.

AS Roma har fått en jobbig start på Serie A-säsongen.

Efter den sena 1–0-segern mot Torino, har huvudstadslaget nu två poängtapp.

Förra helgen blev det 3–3 mot Atalanta, och i dag förlorade man mot Milan med 2–1 på San Siro.

Avgjorde på tilläggstid

Och vilken förlust sedan.

Milan gjorde 2–1 på den femte och sista stopptidsminuten när Patrick Cutrone tog till vara på ett friläge efter en kirurgisk passning från Gonzalo Higuain.

Svenske målvakten Robin Olsen var chanslös på målet, vilket han även var på Milans ledningsmål av Franck Kessié i den första halvleken.

Men Olsen hade även ett mycket tveksamt ingripande i matchen, vid ställning 1–1, när Higuain sprang sig fri från närmare halva plan.

Rundades enkelt

Olsen rusade först ut, men tvekade vid egen straffområdeslinje och blev enkelt rundad av argentinaren som rullade in bollen.

Efter en stund kunde dock domaren, med hjälp av verktyget VAR (video referee assistant) konstatera att det var offside.

Tio minuter från slutet hade Roma en boll inne, men även den gången blev det bortdömt efter hjälp från VAR då Steven N’Zonzi tog ner bollen med handen.

Förlusten innebär att Roma bara har fyra poäng på tre matcher.

För Milan var det säsongens första seger, efter förlusten förra helgen mot Napoli.