Berg mållös men hyllad

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-09-12

Tungt för Rasmus Bengtsson

Marcus Berg fick chansen från start men blev mållös i Hamburgs 3-1-seger mot Stuttgart. Svensken hyllades ändå av hemmapubliken när han klev av efter 90 minuter. Sämre gick det för Rasmus Bengtsson.

Marcus Berg

Efter skadan på Paulo Guerrero fick Marcus Berg chansen från start i lördagens match mot Stuttgart. Svensken gjorde en godkänd insats och hyllades, trots att han blev mållös, av hemmapubliken när han byttes ut i den 90.e minuten.

Då var segern redan säkrad efter mål av Mladen Petrovic, Eljero Elia och Ze Roberto för Hamburg som återtar ledningen i Bundesliga. Pavel Pogrebnyak tröstmålade för Stuttgart.

Tungt för Bengtsson

Sämre gick det för Bergs U21-kompis Rasmus Bengtsson. Lagkamraten Maximilian Nicu hade visserligen givit Hertha Berlin ledningen men sen missade Bengtsson en rensning vilket föranledde en straff i den 80:e minuten. Den satte Mainz Andreas Ivanschitz.

Fem minuter senare hamnade svensken på efterkälken och Aristide Bancés kunde göra matchavgörande 2-1 för Mainz.