Milan tappade poäng hemma mot Torino

Uppdaterad 2018-08-10 | Publicerad 2014-02-01

Clarence Seedorf är obesegrad i Serie A.

Men tränaren hade nog hoppats på mer än 1-1 hemma mot Torino.

Milan har haft en tung säsong och till slut fick ledningen nog av tränaren Massimiliano Allegri. ”Rossoneri” sparkade 46-åringen och ersatte honom med förre Milan-spelaren, Clarence Seedorf.

Han inledde med två segrar i Serie A - Verona, Cagliari – och hoppades nog på tredje raka hemma mot Torino. Men ett Milan, utan Mario Balotelli, lyckades inte ta tre poäng.

Svagt av Bonera

Bortalaget fick en omställning i den 17:e minuten och Ciro Immobile hade inga större problem att lura Milan-försvararen Daniele Bonera, som stod för ett svagt ingripande. Bonera föll omkull och Immobile kunde skjuta in 1-0 bakom målvakten Christian Abbiati.

I början av andra halvlek kom kvitteringen.

Adil Rami, som värvades till Milan från Valencia under vinterns transferfönstret, fick på ett bra skott som gick in bakom bortalagets målvakt, Daniele Padelli.

Kanonläge för Farnerud

”Rossoneri” öste på i slutet och skapade några chanser som kunde resulterat i mål. Men precis som tidigare under säsongen har laget problem med effektiviteten.

Torino har varit desto effektivare den här säsongen. Alexander Farnerud, som spelade från start, misslyckades dock med att ge bortalaget en 2-0-ledning.

Mittfältaren fick ett kanonläge att nicka in bollen, men den gick över. Svensken spelade 53 minuter för Torino.

Milan är på nionde plats efter 22 omgångar. Laget är 15 poäng efter Napoli, som ligger på tredje plats i Serie A.