Khalili avgjorde för Gais

Uppdaterad 2018-08-02 | Publicerad 2010-07-24

Åtvidaberg fast på jumboplatsen

Åtvidaberg hade de farligaste chanserna i den första halvleken men fick ändå inte till det mot Gais.

I den andra halvleken kunde inhopparen Avram Khalili sätta matchens enda mål och Åtvidaberg ligger kvar på jumboplatsen i allsvenskan.

Det blev 0–0 senast mellan Åtvidaberg och Gais i Göteborg.

När det var dags att spela på Kopparvallen såg det länge ut att sluta likadant.

I den första halvleken var det Gais som hade kontroll på spelet men det var hemmalaget som hade de farligaste chanserna där Kristian Bergströms frispark i ribban var vassast.

Men var inte ribban i vägen var Gais-målvakten Dime Jankulovski det och halvleken förblev mållös.

Går inte för Åtvidaberg

I den 73:e minuten spräcktes matchnollan.

Gais Kenneth Gustafsson kom springades på vänsterkanten och slog ett inlägg som inhopparen Aram Khalili nickade in. Därefter blev Gais-fansen så glada att de rev ner reklamskyltarna på Kopparvallen för att kunna fira med spelarna.

1–0 blev också slutresultatet och Åtvidaberg får det svårt att ta sig från jumboplatsen.

– Vi ska göra ett par mål i första. Men det kommer, säger Åtvidabergs Erik Moberg till PPV efter matchen.