Liverpool har fått en trög start på Europa League.

– Sion ska inte åka hem med poäng, det finns inte, säger Sportbladets Simon Bank i Eurosports studio.

Liverpool FC

Liverpool har inte imponerat i cupspelet den här säsongen.

För några dagar sedan fick laget kämpa rejält för att besegra League Two-klubben Carlisle i ligacupen. Det krävdes straffdrama för avancemang.

Lallana öppnade målskyttet

Efter 1-1 mot Bordeaux i första matchen i Europa League hade managern Brendan Rodgers nog gärna tagit tre poäng hemma mot Sion. Och det började suveränt.

I den fjärde minuten ordnade Adam Lallana 1-0 för hemmalaget. Sedan hade Liverpool några målchanser för att utöka ledningen.

Men i stället kom kallduschen i den 18:e minuten.

Kvitterade en kvart senare

Ebenezer Assifuah tryckte in 1-1 på Anfield, ett mål som chockade hemmapubliken.

Liverpool jagade sedan ett segermål under resten av matchen, men schweiziska ligafemman höll undan och fick med sig en poäng.

Brittiska ligakonkurrenten Tottenham spelade också oavgjort i Europa League i kväll.

”Spurs” tog ledningen borta mot Monaco, men den franska klubben kom tillbaka och kvitterade några minuter före full tid. 1-1 där också.