En knäskada förstörde Leo Messis höst, men om du undrar när han är tillbaka i gammal storform är svaret rakt.

Nu.

Nu är han tillbaka.

Med säsongen första hattrick i ligan sköt argentinaren upp Barcelona i serieledning.

Arda Turan och Aleix Vidal knöts till Barcelona i somras, men klubbens värvningsförbud har lett till att duon har fått vänta på ligadebuten till i dag.

Fast matchen kom inte att handla om dem. En liten, stor argentinare kom i vägen.

Leo Messi missade två månader i början av säsongen och har tassat tillbaka mot gammal målform. I onsdags satte han två mål – varav en frispark som gick ribba-in –i cupmatchen mot Espanyol. I dag gjorde han Barcelonas tre första mål i 4–0-segern mot Granada.

Barça upp i serieledning

Minut 8: Messi till Suarez och vidare mot Turan. Debutantens fina inspel från vänster dunkas in av Messi.

Minut 14: Suarez kan ta avslut själv, men spelar till Messi som har öppet mål och sätter 2–0.

Minut 58: Neymar skjuter i stolpen och Messi sätter returen.

4–0-segern tar upp Barcelona i serieledning, en poäng före Atletico Madrid (som möter Celta Vigo i morgon) och fem före Real. I och med sitt hattrick har Leo Messi gjort nio ligamål.