Räddade tre poäng – med snöskyffeln

Uppdaterad 2018-02-28 | Publicerad 2018-02-27

Peterborough besegrade Walsall med 2–1 i League One.

Matchens lirare blev mittbacken Steven Taylor som räddade tre poäng – genom att skotta eget straffområde.

Det är inte bara i Sverige det är snöstorm just nu.

Ett rejält snöoväder har också dragit in över de brittiska öarna. Ovädret påverkade också kvällens fotbollsmatcher. I League One fick Bristols möte med Wigan skjutas upp och det var nära att även Peterborough-Walsall fick avbrytas.

Med tio minuter kvar, i ledning 2–1 för hemmalaget, bröt domaren matchen då snötäcket lågt djupt på hela planen.

Hyllades av publiken

Men hemmalaget tänkte inte ge sig så lätt, rapporterar The Sun. När de fick beskedet att det räckte att linjerna på planen syntes högg spelarna in och skottade för att rädda läget till tre poäng.

På läktarna sjöng publiken en hyllningssång till mittbacken Steven Taylor samtidigt som han frenetiskt skottade straffområdeslinjen.

Den handgripliga insatsen tog sju minuter och räckte för att få klartecken att spela färdigt matchen. Något Peterborough utnyttjade på bästa sätt genom hålla 2–1 matchen ut.

Snabbaste vägen till största och bästa nyheterna – ladda hem Sportbladet app (iPhone)
Snabbaste vägen till största och bästa nyheterna – ladda hem Sportbladet app (Android)