Avslöjar Ibras stöd efter nya förlusten

Uppdaterad 2015-09-28 | Publicerad 2015-09-27

Zlatans hälsning till allsvenska bekantingen

Experterna är överens om att Nantes gjorde en bra insats mot PSG trots förlust 1-4.

Zlatan Ibrahimovic håller med.

Enligt Alejandro Bedoya kom svensken med en stöttande hälsning direkt efter slutsignalen.

Stjärnspäckade Paris Saint-Germain var rejält skakat under den första halvleken på Stade de la Beaujoire. Nantes tog ledningen redan efter elva minuter och hade bud på mer innan domaren satte pipan i munnen och blåste av för pausvila.

– Det var de sämsta 45 minuterna under mina tre år i klubben, sa Zlatan Ibrahimovic till C More efter matchen, som PSG vände och vann med 4-1.

”Fortsätt tro”

Nu avslöjar den allsvenska bekantingen Alejandro Bedoya att PSG-svensken var positivt överraskad av det gulklädda hemmalaget. På Twitter berättar Bedoya – tidigare i Örebro och Helsingborg – att Ibrahimovic gav honom, och Nantes, en fin komplimang direkt efter slutsignalen.

”Han sa: Jag förstår att det känns tungt nu, men ni måste glömma detta och fortsätta tro på det ni gör”, skriver Bedoya, och lovar att Nantes ”inte kommer vika ner sig”.

PSG leder Ligue 1, fyra poäng före St Etienne.

Nantes ligger på sjuttonde plats med fyra raka förluster.