Zlatan mållös för fjärde raka matchen

Uppdaterad 2016-10-19 | Publicerad 2016-10-17

Zlatan Ibrahimovic fick ett jätteläge att bryta dödläget – men missade sin nick från nära håll.

Efter 0-0 mot Liverpool har svensken nu gått av planen mållös i fyra raka PL-matcher.

– Jag trodde han skulle göra mål där, gör han det är matchen färdig, säger José Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic fick en smakstart på sitt äventyr i England.

På de fyra inledande Premier League-matcherna stod svensken för fyra mål, men sedan dess har det gått trögare.
Mot Liverpool kom fjärde raka matchen utan mål.

Efter en sömnig och försiktig första halvlek blev den andra något öppnare.

Zlatan Ibrahimovic fick ett superläge att ge United ledningen i början av den andra halvleken, men hans nick från nära håll blev helt felriktad.

– Vi hade en bra chans och jag trodde Zlatan skulle göra mål. Det var en sådan match, gör han mål där så är matchen färdig, säger José Mourinho efter matchen.

Liverpool hade två heta chanser, men båda gången stod David de Gea i vägen.

Målvakten räddade United

Emre Can tråcklade sig runt i straffområdet innan han fick iväg ett lågt skott som spanjoren snabbt var nere och petade undan.

I den 72:a minuten vek Philippe Coutinho in från höger, sköt från distans, men även denna gång var De Gea på rätt plats och petade undan.

United-målvaktens jätteprestationer skulle rädda poäng för United, matchen slutade nämligen 0-0.

– En bra, men samtidigt svår match. De Gea är mycket bra, sammanfattar Zlatan Ibrahimovic i sin app.

35-åringen, som alltså hade fyra mål på fyra matcher, står nu kvar på samma siffra efter åtta.