Dramatik när Milan räddade säsongen

Uppdaterad 2018-08-13 | Publicerad 2013-05-19

Milan såg länge ut att missa Champions League-kval kommande säsong.

Men två mål på tre minuter räddade Milan.

Fiorentina körde över Pescara med 5-1 och såg länge ut att säkra en kvalplats till Champions League då Milan låg under.

Men en magisk vändning – som gav vice presidenten Adriano Galliani glädjefnatt – ändrade utgången.

Två mål på tre minuter

I den 84:e minuten gick Mario Balotelli omkull i straffområdet och domaren Mauro Bergonzi pekade på straffpunkten. Balotelli var kall och sköt in 1-1.

Tre minuter senare lyftes bollen in i Sienas straffområde och Philippe Mexés sköt mot mål. Målvakten Gianluca Pegolo räddade, men Mexés stötte in returen till 2-1.