Manchester United vann stort hemma mot Hull.

Men det kan bli en dyrköpt seger.

Angel di Maria bröt matchen – och Wayne Rooney fick en smäll i slutminuterna.

Manchester United har plågats av skadebekymmer under hösten. Mot Hull kom en ny smäll.

Efter 14 minuter tvingades hemmalaget byta ut storstjärnan Angel di Maria, som tog sig för låret. Ander Herrera hoppade in i stället för argentinaren. Trots stjärnans skada tog dock United ledningen strax efteråt. Chris Smalling höll sig framme på en hörna och tryckte in 1-0 på Old Trafford.

Drömmål av van Persie

Wayne Rooney gjorde sedan 2-0 i den 42:e minuten Robin van Persie tryckte in 3-0. Holländarens mål kommer publiken på Old Trafford sent glömma. Han tog emot bollen strax utanför straffområdet och fick stillastående på en kanonträff med vänstern. Skottet satt högt och snyggt i ena hörnet.

– En anfallare behöver göra mål och han gjorde ett fantastiskt sådant. Jag är väldigt glad för hans skull, säger Uniteds tränare Louis van Gaal.

Hittat ligaformen

Radamel Falcao hoppade in i andra halvlek och fick ett kanonläge att trycka in matchens fjärde mål på stopptid. Men en Hull-försvarare stoppade bollen på mållinjen.

– Det var den första matchen som vi dominerat en match från första minuten till den sista, på ett sätt jag gillar, säger Louis van Gaal.

Det här var Uniteds tredje raka vinst i ligan.