Då tappade José Zamora huvudet.

Han slog Jimmy Durmaz i magen och fick rött kort.

Då vände MFF 0-1 till 3-1.

Malmö FF

Malmö FF fortsätter att vinna i allsvenskan 2011. I kväll kom lagets andra raka skalp när Halmstad besegrades med 3-1.

Men Skånelagets seger kommer att diskuteras i efterhand. Och det beror inte på skönspel – utan på grund av ett bråk mellan José Zamora och Jimmy Durmaz.

Zamora bröt MFF:s anfall i den 55:e minuten och skulle precis sätta igång en kontring när Durmaz flög på honom.

Malmöspelaren kastade sig över spanjoren och domaren Stefan Johannesson blåste för frispark. Men Zamora lyckades inte hålla sig kall.

22-åringen var ursinnig på Durmaz och slog till MFF-spelaren i magen.

Johannesson såg slaget och gav Zamora rött kort.

Domaren glömde dock bort att straffa Durmaz för hans stryptag på Halmstadspelaren.

Vände på tre minuter

Det röda kortet knäckte HBK, som hade gjort en fantastisk första halvlek. På två minuter kunde hemmalaget gå från 0-1 till 2-1.

Ett för långt inlägg nådde bollen Daniel Larsson som lirade in till Jiloan Hamad. Han lurade bort hela Halmstads försvar med ett snabbt ryck och frispelade sedan Agon Mehmeti som enkelt satte 1-1 i öppet mål.

Jeffrey Aubynn kunde sedan göra 2-1 efter en fin passning från Larsson.

HBK chockade

Halmstad gjorde en väldigt stark förstahalvlek mot Malmö FF och krönte den med att ta ledningen med 1-0 med sista sparken innan halvtid.

Efter skott från både Raul och Michael Görlitz hamnade bollen mitt i slottet. Där kom Jonas Saevarsson och dunkade in 1-0 till bortalaget.

Matchens sista mål kom från Miljan Mutavdzic vänsterfot. Serben kunde omarkerat sätta Ricardinhos vänsterhörna fram till 3-1.