Chelsea vände och vann

Uppdaterad 2016-09-29 | Publicerad 2016-09-20

Vidare i ligacupen efter två mål av Fabregas

Tungt i ligan och tidigt underläge i ligacupen.

Men Chelsea vände borta mot Leicester och Cesc Fabregas blev hjälte med två mål.

– Förhoppningsvis får det här några journalister som snackar skit att hålla käften, säger Fabregas enligt Sky Sports.

Shinji Okazaki gav Leicester en 2-0-ledning.

I den 17:e minuten nickade han in ledningsmålet efter att Chelsea visat upp ett svajigt försvarsspel. Efter en dryg halvtimme kom nästa mål från japanen.

Pedro försökte rensa undan bollen, men den hamnade mitt i banan. Bollen lyftes in till Okazaki som sköt bollen ner i marken så att den studsade perfekt över målvakten Asmir Begovic in till 2-0.

Två mål från försvarare

Gary Cahill, som hade varit en aning skakig i försvaret, tryckte in en reducering före halvtid. Och i inledningen av andra halvlek bombade Cesar Azpilicueta vackert in bollen på volley.

Leicester fick avsluta matchen med tio man efter att Marcin Wasilewski dragit på sig två gula kort.

Matchen gick till förlängning.

Fabregas matchhjälte

Väl där var det inget snack. På bara några minuter avgjorde Chelsea med två mål.

Båda kom från mittfältaren Cesc Fabregas.

I den 91:e minuten sköt han in 3-2 med högerfoten och tre minuter senare utökade han till 4-2 med vänsterdojan.

– Det var kul att få spela från start. Förhoppningsvis får det här några journalister som snackar skit att hålla käften, säger Fabregas enligt Sky Sports.

Arsenal och Liverpool vann utan bekymmer.

Det blev 4-0 för "Gunners" mot Nottingham Forest. Lucas Perez, värvad från Deportivo La Coruna, blev tvåmålsskytt för Londonklubben. Liverpools segersiffror mot Derby blev 3-0.

Ett Premier League-lag föll mot en lägre rankad motståndare. Everton förlorade med 0-2 hemma mot Norwich, som degraderades till Championship efter förra säsongen. Där öppnade förre Everton-spelaren Steven Naismith målskyttet för Norwich.