30 minuter kvar - då kom Villareals vändning

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-02-21

Vände 0-2 till seger

Vilken vändning. Villareal slog Atletico Madrid efter att vänt underläge 0-2 till 3-2. Vinstmålet kom på övertid.

Atleticos Jesper Grönkjaer till vänster.

Det började på bästa tänkbara sätt för bortalaget Atletico Madrid. Fernando Torres öste in både 1-0 och 2-0 i första halvlek. Atletico spelade bra och verkade ha matchen under kontroll. Men det skulle visa sig att Villareals uppåtgående form och Atleticos nedåtgående håller i sig.

Med en knapp halvtimme kvar började Villareal den otroliga vändningen då Diego Forlan reducerade. Sedan gjorde den olycklige Luis Amaranto Perea självmål och det stod 2-2. Då återstod bara åtta minuter men Atletico tappade allt och Villareal erövrade fullpoängaren i sista matchminuten när Juan Pablo Sorin gjorde 3-2.

Villareal är nu femma i la Liga och segern innebär viktiga poäng i kampen om Europa-spel.