England ledde med 1-0.

Då stod Joe Hart för en tavla och Polen snodde poäng i VM-kvalmatchen.

– Det var mitt fel, säger målvakten.

VM-kvalmatchen mellan England och Polen skulle ha spelats i går. Men regnet stoppade mötet.

När matchen kom i gång nästan ett dygn senare var det Polen som började bäst. Men det var England som tog ledningen.

Wayne Rooney satte 1-0 på hörna efter att den polska backen tappat markeringen i den 31:a minuten.

Leder gruppen

I den andra halvleken hade England ett jätteläge att öka på till 2-0, men Welbeck och Rooney slarvade bort chansen.

I stället kvitterade Polen på hörna. Joe Hart gick ut för att boxa undan, men Manchester City-målvakten missbedömde bollen och Kamil Glik kunde sätta kvitteringen.

– Det var mitt fel, jag skulle nog ha boxat den eller stannat i målet, jag gjorde inget av det och de gjorde mål, säger Hart till ITV.

England leder fortfarande gruppen, en poäng före Montenegro som dock har en match mindre spelad.