Drömmål av Wilton

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-05-13

”Det var viktigt för AIK”

Han missade i helt fritt läge, men sedan bjöd Wilton Figueiredo på ett riktigt konstnummer när han säkrade AIK:s seger mot BP.

– Det var viktigt för AIK, säger han.

AIK Fotboll
Figueiredo tackar högre makter.

Det såg länge ut att bli ännu en match utan mål för Wilton Figueiredo. Förra årets skyttekung hade svårt att komma loss och när han väl fick chansen i den andra halvleken missade han målet trots att han var helt fri mitt i straffområdet.

– Det var frustrerande, men efter 92 minuter så kom det. Gud ger mig kraft, säger han.

Ja, till slut kom alltså säsongens andra fullträff och första spelmålet när han kontrade in 2–0 på stopptid.