Publicerad 2016-02-28

Spelade 17:e raka ligamatchen utan förlust

Leonardo Bonucci och Alvaro Morata.

De blev matchvinnare för Juventus mot Inter i Derby d'Italia.

Det var mållöst mellan Juventus och Inter i Turin efter 45 minuter. Trots att båda lagen hade haft flera riktigt bra målchanser i första halvlek.

Men i början av andra halvlek kom ett förlösande mål för ”den gamla damen”. Från nära håll kunde Leonardo Bonucci trycka in 1-0 i den 47:e minuten.

Morata straffskytt

Juventus jagade sedan ett avgörande 2-0-mål och det kom på straff i den 83:e minuten. Miranda orsakade straffen, och Alvaro Morata tryckte in bollen från straffpunkten.

Inter tryckte på i slutet och skapade flera heta målchanser, men veteranmålvakten Gianluigi Buffon gjorde flera vassa räddningar.

17 matcher utan förlust

Juventus vann med 2-0 och höll nollan för åttonde matchen i följd. Det var klubbens 17:e ligamatchen utan nederlag.

Juventus toppar Serie A på 61 poäng efter 27 ligamatcher. Laget har fyra poäng fler än ligatvåan Napoli. Napoli spelar mot Fiorentina i morgon.