Total mardröm – för ex-allsvensk målvakt

Uppdaterad 2020-10-08 | Publicerad 2017-03-12

Förre Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha lär inte sova gott i natt.

Borta mot Inter släppte han in fem mål på fem skott.

Tre av dem från Mauro Icardi – inom loppet av nio minuter.

Mauro Icardi sprang in tre mål bakom ex-allsvenske Etrit Berisha på nio minuter.

Atalanta har varit den stora sensationen i serie A den här säsongen.

Bergamo-laget har tagit trepoängare efter trepoängare och beblandat sig i kampen om Europa-platserna.

Men söndagens bortamatch mot Inter blev ett bottennapp utan dess like.

Hattrick på nio minuter

I den 17:e minuten satte Mauro Icardi 1-0 till Inter och det var bara början på en monumental målkavalkad.

Sex minuter senare orsakade förre Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha straff och samme Icardi kunde då placera in sitt andra mål för dagen fram till 2-0.

Och kort efteråt fullbordade han sitt äkta hattrick med sitt tredje mål inom loppet av nio minuter.

Icardi har nu varit direkt involverad i 27 mål den här säsongen, mer än någon annan spelare i serie A, uppger Squawka.

5–1 i halvtid

Men det stannade inte där.

Innan den första halvleken var över hann Etrit Berisha släppa in ytterligare två mål, båda från Ever Banega, innan Remo Freuler till sist kunde spräcka nollan för Atalanta fram till 5-1.

I den 52:a minuten satte Roberto Gagliardini 6–1 och i den 68:e minuten fick Ever Banega fullborda matchens andra hattrick på frispark.

Matchen slutade 7–1.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se