Publicerad 2017-09-09

Full pott och inga insläppta mål.

Men mot Stoke hade Manchester United bekymmer.

– Jag är inte nöjd, säger managern José Mourinho efter 2–2 mot Stoke.

Maxim Choupo-Moting förstörde Manchester Uniteds lördag. Två gånger om fick han håll på målvakten David De Gea.

Inför mötet med Stoke hade United inte släppt in ett enda mål i Premier League. Men i dag fick storklubben kriga för att få med sig en poäng.

Maxim Choupo-Moting, tidigare i Schalke, spräckte nollan i den 43:e minuten. Han höll sig framme på ett inlägg från höger och nådde bollen för United-försvararen Eric Bailly.

Paul Pogba

Kvitteringen kom omgående. Marcus Rashford gjorde målet och hade minst sagt flyt. På en hörna gick Paul Pogba upp och nickade bollen på Rashford som styrde in den i nätet.

Butland räddade Stoke

I den 57:e minuten ordnade Romelu Lukaku 2–1 till United, och efter det trodde nog de flesta att storklubben skulle stänga matchen.

Men Choupo-Moting replikerade. Några minuter efter Lukakus mål kom Stoke-anfallaren rätt på en hörna och nickade in 2–2. Mittbacken Phil Jones hade inte koll på Choupo-Moting vid hörnan.

Målvakten Jack Butland räddade Stoke i slutminuterna med en svettig räddning.

– Jag är inte nöjd med poängen eftersom vi var laget som försökte vinna. Vi var närmast att vinna matchen. Men jag måste säga att det är ett resultat jag accepterar. Ett lag försökte vinna idag och ett lag försökte få med sig en poäng, säger José Mourinho till BBC.

Nilsson Lindelöf spelar på tisdag

United har tio poäng efter fyra omgångar av Premier League. Victor Nilsson Lindelöf har ännu inte spelat en enda minut i ligan, men managern José Mourinho har sagt att svensken får speltid mot Basel i Champions League på tisdag.