Samuel Eto'o poängräddare

Det såg länge ut att bli en skräll.

Men det är bara att konstatera:

Barcelona vägrar att förlora.

Real Betis har inte förlorat en match ännu i år och ända fram till den 84:e minuten verkade de vara på väg mot en riktigt skräll.

Men det finns en anledning till att Barcelona leder La Liga, enkelt kan den förklaras med att laget inte har förlorat sedan den 31 augusti.

Och de tänkte inte göra det mot Real Betis heller.

Hemmalaget spelade bra i första halvlek och tog ledningen genom Melli efter 18 minuter. Sju minuter senare passade Sergio Garcia fram till Mark González som satte 2-0 och Barcelona såg lite konfunderade ut.

Straffmiss

Barcelona hade en del fina anfall men fick inte till avsluten. I stället fick bortalaget möjligheten att hämta in genom en straff. Samuel Eto'o sköt, men missade och fick styra upp det hela genom att sätta returen. 2-1 och Barca kunde pusta ut i pausen.

I den andra halvleken var det utan tvekan bortalaget som satte hårdast press. Betis såg allt tröttare ut allt eftersom Barca ökade trycket, men det dröjde ända till den 84:e minuten innan Eto'o kunde rädda lagets ära.

2-2 och Barcelona är fortfarande obesegrat.