Mittbackarna visade vägen för Inter – slog jumbon

Uppdaterad 2018-02-25 | Publicerad 2018-02-24

Den italienska ligajumbon Benevento stod emot länge mot Inter – men till slut orkade de helt enkelt inte längre.

Mittbackarna Milan Skriniar och Andrea Ranocchia nickade in varsitt mål för Nerazzurri inom loppet av tre minuter.

Det var en långdragen tillställning på San Siro i kväll mellan ligafemman Inter och bottenplacerade Benevento.

Nykomlingarna har haft det tungt den här säsongen – och endast tagit tio poäng på 26 matcher.

Mot Inter såg det länge ut att bli åtminstone en pinne, då båda lagen hade svårt att komma till ordentliga avslutslägen.

Men efter dryga timmen kom till slut Inters ledningsmål. Mittbacken Milan Skriniar nickade in 1–0 efter hörna av Antonio Candreva. Och bara ett par minuter senare gjorde mittbackskollegan Ranocchia likadant – på Candrevas frispark.

2–0 innebar att Inter går upp på en tredjeplats i Serie A – men både Roma och Lazio har chans att gå om laget redan i morgon.

Hiljemarks Genoa åkte på torsk

I dagens andra Serie A-match vann Bologna hemma mot Genoa. Mattia Destro och Cesar Falletti gjorde målen.

Oscar Hiljemark spelade 90 minuter för sitt Genoa – som för tillfället återfinns på trettonde plats i ligan.