Målsumparen mot Arsenal i Champions League.

Men i kvällens ligamatch mot Caen var Edinson Cavani i en vansinnig målform.

Paris Saint Germain satte hela fyra mål mot Caen innan han byttes ut i halvtid.

Cavani.

Han var visserligen den som stod för hemmalagets enda mål i säsongens första Champions League-omgång. Men trots att Cavani nickade in 1–0 mot Arsenal redan efter en minut var det främst målmissarna spelaren skulle bli ihågkommen för.

PSG fick bara med sig ett oavgjort resultat och efter matchen riktades stor kritik mot Cavani som den här säsongen är tänkt att fylla den stora luckan efter Zlatan Ibrahimoic.

Cavani har uppenbarligen tagit kritiken på rätt sätt.

I kvällens bortamöte med Caen var spelaren fullkomligt lysande och gjort hela fyra mål på en halvlek.

Cavani bakom allt

Det första kom efter tolv minuters spel när han enkelt placerade in bollen efter inspel från vänsterbacken Maxwell.

0–2 satte han tio minuter senare från straffpunkten efter att Lucas Moura gått i backen. Men Cavani hade bara börjat värma upp.

För i den 38:e minuten fullbordades hans hattrick när Maxwell återigen agerade framspelare.

Och han var inte nöjd där. För precis innan halvtid drog han in sanslösa 0–4 efter en riktig strumprullare som letade sig in vid den bortre stolprotens insida.

Upp i topp ligan

Efter det var det dock slut målshowen. Nye managern Unai Emery bedömde Cavani färdig med sitt dagsverke och bytte ut spelaren i halvtid.

Men PSG drog inte ned på takterna för det.

I andra halvlek fortsatte krossen när Lucas Moura satte 0–5 med ett distansskott.

Slutresultatet fastställdes slutligen till 0–6 då inbytte Jean-Kevin Augustin tryckt in matchens sista mål.

PSG tar därmed över serieledningen i Ligue 1 från Monaco med en match mer spelad.