Queens Park Rangers försvarsspel sågades

Rio Ferdinand och Steven Caulker i mittförsvaret.
Ändå visade QPR upp ett uselt försvarsspel mot Stoke.
– Det är chockerande dåligt, säger experten Pontus Kåmark.

Peter Crouch var inblandad i tre mål när Stoke mötte QPR med på bortaplan. 1-0 kom sedan han klättrat på Rio Ferdinands rygg, och därefter nickar ner bollen till kollegan Mame Biram Diouf som forcerade in ledningsmålet från nära håll. QPR kvitterade visserligen innan paus – Crouch styrde in Steven Caulkers nick bakom egen målvakt.

Sågades av experterna

I halvtid var Viasats experter inte särskilt imponerade av de båda lagen.

– Det är en ganska lågkvalitativ match, konstaterade Erik Niva.

Han och Pontus Kåmark sågade dessutom QPR:s virrig försvarsspel.

– Framför allt är det hemmalaget QPR som är väldigt ihåliga, sa Niva och fick medhåll av Kåmark:
– Det är chockerande dåligt.

QPR har släppt in flest mål i Premier League så här långt på säsongen.

Niko Kranjcar räddade en poäng

Efter paus fortsatte den namnkunniga backlinjen – med Mauricio Isla, Steven Caulker, Rio Ferdinand och Armand Traore – att läcka. Victor Moses stal bollen av en oförsiktig Isla, och fick fram ett rappt inspel mot Peter Crouch. På ett tillslag lyckades anfallaren distinkt vinkla in 2-1 till hemmalaget.

I slutminuterna såg duktige Niko Kranjcar till att QPR ändå fick med sig en poäng från matchen. Kroaten hade tagits hårt under matchen, och tilldelades i den 88:e minuten en frispark ett par meter utanför straffområdet. Den skruvade han vackert förbi Asmir Begovic till 2-2.