Publiken var frustrerad och utvisslingarna hängde i luften.

Då slog målkungen Linus Hallenius till - och tystade de uppretade hemmafansen på Söderstadion.

Hammarby vann med 3-0 mot superettanjumbon Trollhättan.

Felpassningar, slarv och stundtals panikartat spel.

I första halvlek såg inte mycket rätt ut för Hammarby i hemmamötet med Trollhättan. Maic Sema hade visserligen ett skott tätt utanför i den tolfte minuten, men även gästerna hade sina chanser. Därtill var Hammarbybacken Christian Traoré, tillbaka i klubben efter utlåning, nära självmål.

Hallenius vände

Men när fansen var som mest uppgivna slog skytteligaledaren Linus Hallenius till. I den 42:a minuten nickade han in 1-0 och bytte irritationen mot jubel.

I andra halvlek kom Hammarby ut som ett bättre lag, och det hade bara gått fyra minuter innan Hallenius ökade på till 2-0.

Andreas Dahl fastställde sedan slutresultatet på en frispark efter knappa timmen spelad.