David Moyes har kritiserats under försäsongen.

I dag gav hans spelare svar på tal.

Redan efter 25 minuter ledde Manchester United med 3–0.

Talangen Jesse Lingard stängde sedan butiken i 5–2-segern mot Kitchee FC.

Manchester United har inte gått särskilt bra under sin Asien-turné och endast vunnit en av fyra matcher mot på pappret betydligt sämre motstånd. Men i måndagens träningsmatch mot Kitchee FC visade man klass och vann med 5–2.

United tog omedelbart kommandot om händelserna och visade tidigt att man ville avsluta vistelsen i öst med ett framgångsrikt resultat.

När dryga kvarten spelats gav Danny Welbeck ledningen efter att ha rakat in en retur på Ashley Youngs stolpträff.

Talangen gjorde mål

Fem minuter senare skallade Chris Smalling in 2-0 och kort därefter byggde Rafael på ledningen.

Talangen Adnan Januszaj behövde inte många minuter på banan i den andra hälften innan han nickade in 4–0.

Kitchee, som tidigare i matchen inte alls hotat, markerade sedan sin närvaro. Lam Ka Wai tog emot bollen utanför straffområdet och vräkte upp den samma i en chanslös Ben Amos nättak.

Möter AIK 6 augusti

United har kritiserats för sitt defensiva agerande under försäsongen och hemmaspelaren Alex Alkande kunde på tok för enkelt dribbla sig igenom och rulla in nästa reducering med ungefär 20 minuter kvar att spela.

Men någon fara på taket var det aldrig. I stället fick engelsmännens stortalang Jesse Lingard sista ordet genom att snyggt skruva in det avslutande 5–2-målet från en position utanför straffområdet.

En skön avslutning på Asien-turnén för United, som härnäst reser till Sverige för träningsmatch mot AIK 6 augusti på Friends Arena.