Efter tre tunga matcher kom en efterlängtad vinst.

Sulley Muntari och Keisuke Honda bjöd på varsitt drömmål.

Milan besegrade Chievo med 2-0.

En mållös första halvlek – men i andra vaknade matchen.

I den 55:e minuten bjöd Sulley Muntari på ett fantastiskt mål. Keisuke Honda skickade in bollen från höger, men en försvarare i Chievo nickade bort bollen. Den hamnade dock strax utanför straffområdet där Muntari mötte med sin vänsterfot och dunkade snyggt in 1-0 till Milan.

Fin frispark av Honda

Den 30-årige ghananen höll på att bli syndabock en kvart senare.

Han tappade bollen slarvigt och Chievo kunde ställa om och komma tre spelare mot försvararen Mattia De Sciglio och målvakten Christian Abbiati. Men Chievo slarvade bort det läget med en helt misslyckad passning.

I stället kunde Honda avgöra matchen i den 78:e minuten när han läckert skruvade in en frispark med sin vänsterfot.

Det var Milans första ligavinst på fyra matcher, laget har kryssat mot Cesena och Empoli, samt förlorat mot Juventus. ”Rossoneri” har spelat ihop elva poäng på sex matcher.