Arsenals mardröm i ligacupen

Uppdaterad 2015-10-28 | Publicerad 2015-10-27

BLYTUNGT, ARSENAL Både Oxlade-Chamberlain och Theo Walcott gick ut skadade när Arsenal föll.

Arsenal fick en mardrömsstart i ligacupmötet med Sheffield Wednesday – två tunga skador och två insläppta mål.

Något de aldrig hämtade sig från.

– Det var en väldigt tung kväll för oss, säger tränaren Arsène Wenger.

Arsène Wenger valde att vila många av de ordinarie startspelarna, men kunde nog inte ana hur jobbigt de skulle få det.

Mardrömmen började redan efter fyra minuter. Alex Oxlade-Chamberlain klev av skadad och ersattes av Theo Walcott.

Men det blev inget lyckosamt byte. Bara tio minuter senare gick Walcott ut med vad som såg ut som en känning i vaden.

Ismael Bennacer ersatte, men två tidiga och ofrivilliga byten var inte allt som inte gick enligt planen för Arsenal.

"Vi kunde inte skapa någonting"

Hemmalaget Sheffield Wednesday tog ledningen i den 28:e minuten genom Ross Wallace och innan halvleken var slut hade Lucas Joao gjort 2–0.

I början av den andra halvleken utöka Wednesday till 3–0 och Arsenal hade ingenting att sätta emot.

– Grattis till dem. De var snabbare, vassare och mer bestämda än vi. Vi kunde inte skapa någonting och var naiva när vi försvarade oss, säger Arsène Wenger enligt Daily Star.

För nian i Championship är segern mot Premier League-tvåan en stor sensation och laget är nu vidare till kvartsfinal.

– Det var en väldigt tung kväll för oss, säger tränaren Arsène Wenger enligt Daily Star.