Zlatan Ibrahimovic är i kanonform.

I går stänkte han in en mäktig halvvolley i krysset från 35 meter.

Och snart kan Zlatan få en ny lagkamrat - Romas Antonio Cassano.

Zlatan firar sitt drömmål.

Zlatan var planens överlägset bäste spelare i gårdagens träningsmatch mot portugisiska Benfica, en match som Juve vann med 2-0.

Redan i den sjätte minuten slog Zlatan till. En stenhård vrist från 35 meter letade sig rätt upp i krysset.

Zlatan spelade fram

I den 23:e minuten var han på hugget igen. Camoranesi spelade fram Zlatan Ibrahimovic som fri med målvakten bredsidade bollen till fransmannen Trezeguet som enkelt stötte bollen i öppet mål.

- Vi gör en fantastisk första halvlek. Vi visade så mycket engagemang och så mycket kvalitet i dag. Men det är ganska naturligt att vi inte spelar lika bra under hela matchen, säger Juventus tränare Fabio Capello till klubbens hemsida.

Zlatan Ibrahimovic kan snart få en ny lagkamrat - problembarnet Antonio Cassano.

I morgon kan beskedet från domstolen i Lausanne innebära att Fifas blockad, som hindrat Roma från att agera fritt på spelarmarknaden, hävs.

- Då agerar Juventus direkt, säger en källa i Turin.

Pris: 200 miljoner

Om Cassano hamnar i Juventus kan det bli problem med hans gamle tränare Fabio Capello. Capello hade många duster med Casino-Cassano i Roma. Hur Zlatan och hans eventuelle nye konkurrent går ihop återstår att se. Roma sägs begära runt 200 miljoner kronor för sin dyrgrip.