Och Wayne Rooney spräckte sin målnolla

Wayne Rooney gjorde sitt första mål i ligan i år.

Manchester United slog Wigan med 4-0 och gick upp i serieledning.

Men sir Alex Ferguson har ändå en del bekymmer att fundera på.

Satte två Cristiano Ronaldo gjorde två mål när United gick upp i serieledning efter 4-0 hemma mot Wigan.

Vi börjar med det positiva för United.

Efter en mållös första halvlek körde Ronaldo, Rooney och Co över Wigan i andra och vann klart med 4-0.

Rooneys första

Segern förde upp de regerande mästarna i ligatopp – Arsenal och Liverpool har färre matcher spelade och kan passera.

Carlos Tevez satte 1-0 efter en stark individuell prestation och Cristiano Ronaldo knoppade in 2-0 i öppet mål efter en hörnvariant av Ryan Giggs.

Med kvarten kvar kom Ronaldos andra mål för dagen och det tredje för säsongen i ligan.

En snabb United-kontring mynnade ut i ett inspel från Wayne Rooney från högerkanten. Ronaldo behövde bara sätta dit foten.

Två nya skador

Med åtta minuter kvar fastställde Rooney slutresultatet till 4-0 på nick– målet var hans första ligamål för säsongen.

Men allt var inte frid och fröjd på Old Trafford.

Redan i första halvlek tvingades John O´Shea och Nemanja Vidic linka av med småskador. Sedan tidigare har Ferguson, håll i er nu, Louis Saha, Michael Carrick, Owen Hargreaves, Darren Fletcher, Edwin van der Sar, Gary Neville, Park Ji-Sung, Mikael Silvestre och Wes Brown på skadelistan.