Robbens pangstart i Bayern München

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-29

Två mål i debuten

Arjen Robben fick en pangstart i Bayern München.

Nyförvärvet från Real Madrid satte två mål när regerande mästarna Wolfsburg besegrades med 3–0.

Den tyska storklubben Bayern München tog emot ligamästarna Wolfsburg hemma på Allianz arena och fixade även de sin första trepoängare för i år. Mario Gomez inledde målskyttet. Efter halvtid kom Arjen Robben, nyförvärvet från Real Madrid, in och debuterade i klubben med att göra både 2–0 och 3–0.

Bochums start på årets säsong i Bundesliga är tung. Klubben, där Andreas Johansson och Matias Concha spelar, har bara en seger efter fyra omgångar. Den senaste förlusten kom på lördagen, 1–2 mot Leverkusen.

Nilsson spelade

Trots en bra start mot serieledaren, Diego Klimowicz gav Bochum ledningen efter en halvtimmes spel, kom Leverkusen tillbaka. Med fyra minuter kvar av den första halvleken kvitterade Manuel Friedrich. I den 68:e minuten kom så också segermålet genom Stefan Kiessling.

Andreas Johansson spelade 88 minuter. Matias Concha fick 90 minuter på bänken.

Per Nilssons Hoffenheim tog säsongens första seger mot Hannover – men Nilsson fanns inte på plan.