Publicerad 2015-08-30

James stod för två drömmål plus assist

I premiären petades han från Real Madrids startelva.

I hemmapremiären mot Real Betis visade James Rodriguez varför han bör starta - varje match.

Rafa Benitez valde att bänka sin colombianska stjärna i premiären och fick en mardrömsstart på sin tid som tränare i klubben. 0–0 borta mot nykomlingen Sporting Gijon, och mängder med frågetecken.

Mot Real Betis fick James Rodriguez chansen från start – och levererade direkt.

Efter två minuter slog han det perfekta inlägget som nådde Gareth Bales panna och Real hade fått en drömstart på matchen.

James två drömmål

James hade lekstuga på Bernabéu. Innan paus fick stjärnan en dunderträff på en frispark slagen från högerkanten. Och frågan är vilket av det och hans nästa fullträff – en cykelspark – som var hans snyggaste för kvällen.

Mellan godbitarna hann Karim Benzema med att nicka in en boll mot ett uppgivet Betis som dessutom brände en straff.

Bale avslutade målkalaset

Samme spelare som inledde målfesten skulle få avsluta den. Gareth Bale stod även han för ett supermål när han med en minut kvar av ordinarie tid stod för en soloprestation och dundrade in 5–0 till hemmalaget från distans.