Chelsea-tränarens nya mardröm

På bilden ovan syns jublande glada West Ham-anhängare.

Och en väldigt, väldigt uppgiven tränare.

José Mourinho visades upp på VIP-läktaren efter ett bråk i spelartunneln – och fick bevittna en ny mardröm.

Säsongen 2015/16 är bara tio omgångar gammal men redan nu har Chelsea varit i underläge i fler minuter än de var under hela förra säsongen. Tränaren José Mourinho är hårt, hårt ansatt – och i derbyt mot West Ham fortsatte mardrömmen.

Stort kaos

I den 17:e minuten tryckte Mauro Zarate in 1-0 till hemmalaget efter tveksamt försvarsspel. Och i slutet av den första halvleken uppstod ett flertal situationer som fick Mourinho att se rött.

Kurt Zouma nickade en boll som – vilket målteknologin visade – var en eller ett par millimeter från att passera mållinjen.

Cesc Fabregas satte 1-1 – men vinkades av för offside.

Nemanja Matic – som José Mourinho har kritiserat tidigare under säsongen – drog på sig sitt andra gula kort och visades ut.

”Inte världens bäste”

En ilsken José Mourinho började därefter bråka i spelartunneln varpå han visades upp läktaren. Där hamnade Chelsea-tränaren mitt bland jublande glada West Ham-anhängare som alla fick fira tre poäng.

Mourinho? Han fick bevittna en ny mardröm då Andy Carroll avgjorde matchen med sitt 2-1-mål drygt tio minuter från slutet. Ett resultat som gör att Chelsea placerar sig på 15:e plats i tabellen.

– Min syn på Mourinho har ändrats. Han är knappt arrogant längre, han är bara pressad. Han mår inte bra. Hans gloria har hamnat på sniskan, om den inte trillat av helt. Han skyller på spelarna, men hans eget jobb då? Det är han som sköter taktiken. Nej, han är inte världens bästa tränare just nu, säger Pontus Kåmark i Viasat.

Enligt engelska medier vägrar Mourinho att uttala sig efter matchen.