Då klev Leonardo Ulloa fram som hjälte med två mål.

Efter 4-0 mot Swansea stormar Leicester mot Premier League-titeln.

– Jag är inte mer optimistisk, jag är positiv, säger Leicesters tränare Claudio Ranieri.

Leicesters har gjort en sensationell säsong, det är sen gammalt.

Men efter 2-2 mot West Ham senast, och skyttekungen Jamie Vardy avstängd i matchen mot Swansea, fanns ändå en del frågetecken.
Leicester, och ersättare Leoanardo Ulloa, med en total kross.

– Jag sa till mina spelare innan matchen: Gör drömmen till verklighet, säger Claudio Ranieri.

Jättebjudning öppnade

Det tog bara tio minuter innan Swanseas mittback Ashley Williams bjöd Leicester på matchens första mål, då han slog ett uppspel rakt på Maherz, som placerade in ledningsmålet.

När halvtimmen var spelad knoppade Leonardo Ulloa in en frispark till 2-0.

Men Swansea var inte ofarliga. I slutet av den första halvleken, och i början av den andra halvleken, var det Swansea som var det bättre laget och hade de flesta chanserna.
Men allt går Leicesters väg denna säsong. Efter en timmes spel sprang sig Jeff Schlupp helt fri från egen planhalva. Efter ett motlägg, och ännu en rätt studs för Leicester, kunde Ulloa peta in sitt andra mål fram till 3-0. Matchen slutade till slut 4-0.