Brynäs avgjorde med två sena mål i 5–3–segern mot Modo.

Då ville bortalagets Janos Hari avreagera sig med en sen tackling.

Det startade ett stort bråk mellan lagen.

Brynäs IF

Precis efter att slutsignalen hade gått i Gävle satte Modos Janos Hari in en tackling på Mattias Ekholm. Det startade ett jättebråk.

Ekholm slängde omkull Hari och alla spelarna åkte ned till situationen för att hjälpa sina lagkamrater.

– Så där gör man inte. Han siktade mot huvudet på mig men jag hann skydda mig. Sedan var jag tvungen att markera mot honom. Hoppas han lärde sig något i alla fall, säger Ekholm till TT.

Det delades ut ett gäng knytnävsslag och domarna hade fullt upp med att dra isär spelarna.

Alla spelarna samlades vid ena målburen för att vara beredda om något mer skulle hända. Men efter några minuter lugnade allting ned sig och spelarna kunde åka av isen.

Två sena mål avgjorde

Modo startade matchen bra och fick två tidiga mål. Men Brynäs, som sköt 46 skott i kväll, tryckte tillbaka bortalaget rejält.

Inför sista perioden var det 3–3 och efter en sen utvisning på Ole Kristian Tollefsen kunde hemmalaget göra 4–3. Det sista målet kom i tom kassen.