Nya poäng av Jared Aulin

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-19

Låg bakom Leksands seger

Leksands nyförvärv Jared Aulin fortsätter att leverera.

Succékanadensaren låg bakom de tre första målen när Sundsvall slogs tillbaka med 4-2 i Tegera Arena.

Jared Aulin, 28, har visat sig vara en fullträff för Leksand.

I sin fjärde match fördubblade kanadensaren sin poängskörd när han låg bakom Leksands tre första mål vilket var grunden i 4-2-segern mot Sundsvall.

Aulin prickade i den första perioden snyggt in 1-0 i power play med ett distinkt skott bakom keepern Gustaf Lindvall.

Sedan vann han en klockren tekning där Tomas Kollar kunde dra till direkt och skicka in 2-0-målet.

Sedan var Aulin också med i förarbetet till Daniel Hermanssons 3-0, även det i power play, och med den ledningen i ryggen efter två perioder så var matchen mot Sundsvall vunnen. Leksand, som vann skotten med 43-16, vann därmed sin fjärde raka match och befäste tredjeplatsen i tabellen.

Aulin har nu gjort fyra mål och sex poäng på sina fyra första matcher i Leksand.