Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-02-04

Arlbrandt fixade tre poäng i Oskarshamn

Allsvenskans suveräne poängkung Pär Arlbrandt, 24, ordnade i kväll tre poäng till sitt Rögle borta mot Oskarshamn.

Ett mål och två assist blev. facit från poängskungens klubba.

Rögle låg illa till mot Oskarshamn som i första perioden spelade ut Ängelholmslaget fullständigt och vann skotten med 18-5. Hemmalaget hade också ledningen med 2-1 efter två mål av nyförvärvet från Arboga, Andreas Dahlberg, 24.

I den andra perioden kvitterade Kenny Jönsson i power play innan Rögle drog på sig två utvisningar och Oskarshamn fick chansen i fem mot tre. Ett läge som Fredrik Jonsson utnyttjade och med halva matchen spelad hade Oskarshamn ledningen med 3-2.

Då klev poängligaledaren Pär Arlbrandt fram.

Först serverade han Jakob Johansson som gjorde 3-3 i power play så sköt han själv 4-3 till Rögle i början av tredje perioden.

Som så många gånger förr så kan Rögle alltså tacka Pär Arlbrandt, som nu gjort 68 poäng (23+45), för segern.