Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-30

”Skulle blivit godkänt här nere”

ÄNGELHOLM. Två poäng kunde varit tre.

Men videodomaren dömde bort Tim Erikssons mål för spark.

– Jag vet att ett precis likadant mål har blivit godkänt här nere, säger Djurgårdens tränare Tomas Montén.

Kramglada killar.

Nöjda djurgårdare firade två nya poäng. Men ansåg att de borde ha varit tre.

Först åkte David Printz på en utvisning för armbågstackling vid ledning 2–1 som huvuddomaren Thomas Andersson släppte, men en av linjedomarna tog.

Fram till utvisningen hade Djurgården bra kontroll på matchen. I powerplay kvitterade Andrée Persson och mindre än en minut senare tog Rögle ledningen.

Några minuter senare skickade Printz in en puck framför Röglemålet som efter att ha tagit på Tim Erikssons skridsko gick in i mål.

Efter att Thomas Andersson lyssnat på videodomaren dömdes målet bort.

Kvitteringen gjordes i stället av Marcus Krüger efter ett snyggt anfall efter en pass bakom ryggen från Jacob Josefsson. I sudden drog Marcus Ragnarsson sedan in 3–4 efter Fredrik Bremberg tredje assist för kvällen.