Mörk inledning på NHL-säsongen

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-29

Premiären försenad en kvart när lamporna slocknade i O2-arena

Lamporna strejkade NHL-premiären i London blev 16 minuter försenad när lamporna inte tändes efter nationalsångerna.

Mästarna Anaheim fick en nattsvart start på årets NHL-säsong.

I dubbel bemärkelse.

När matchen mellan Los Angeles King och Anaheim skulle starta efter den brittiska och amerikanska nationalsången strejkade lyset i O2-arena i London. Spelarna lämnade isen och NHL-premiären blev försenad i 16 minuter. När matchen väl kom igång var det lillebror Kings som imponerade i ”derbyt”.

Cammalleri slog in 1-0 för Los Angeles i power play åtta minuter in i matchen.

Rob Blake fyllde på med 2-0 i andra perioden innan Cammalleri satte spiken i kistan med sitt 3-0-mål i sista perioden.

Anaheim, som vann Stanley Cup i fjol, reducerade i den tredje perioden med Kings vann till slut med 4-1.

Samtliga LA-mål kom i spel i numerärt överläge.

Det här var första gången någonsin en NHL-match avgjordes i Europa och matchen sågs av 17 000 åskådare.Redan i morgon söndag får Samuel Pålsson och hans Anaheim chans till revansch.