Från toppen – till botten

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-10-06

Brynäs rasar i tabellen efter fjärde raka förlusten

Punkterade matchen Brynäs åkte på fjärde raka förlusten i elitserien när HV 71 vann med 5-4. Per Ledin punkterade matchen med sitt 5-2-mål i andra perioden.

Brynäs inledde elitserien som ett mästarlag – men spelet har rasat ihop – och laget rasat från toppen till botten.

I dag kom fjärde raka förlusten.

HV 71 vann med 5-4.

Leif Boorks Brynäs inledde elitserien magnifikt, tog två raka segrar och krossade SM-finalisten Linköping med 9-1.

Sedan kom det grus i maskineriet.

Förlusten mot HV 71 med 4-5 var lagets fjärde raka torsk.

Daniel Johansson såg ändå till att ge Brynäs en perfekt start i matchen med sitt 1-0-mål efter 2.21. HV vände på steken innan Andreas Dackell satte 2-2 innan första perioden stängde.

I andra perioden punkterade bortalaget matchen med tre mål inom loppet av tio minuter.

Per Ledins 5-2 var vackert. Martin Thörnberg hittade Ledin med en genomskärare och nyförvärvet Ledin slog behärskat in 5-2 vid den bortre stolpen.

I den sista perioden kröp Brynäs närmare med två reduceringsmål men kom aldrig hela vägen fram.

I och med förlusten har Brynäs rasat från toppen till en tiondeplats i tabellen.