Lill-Nordfeldt målade dubbelt mot Bofors

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-02-04

Förra veckan värvade Västerås Henrik Nordfeldts lillebror Andreas Nordfeldt, 21, från krislaget Arboga.

I kväll presenterade han sig för hemmapubliken när han sköt två av målen i 3-1-segern mot Bofors.

Efter 5.49 så gjorde Andreas Nordfeldt 1-0 framspelad av backen Fredrik Sandgren, 23, som även han anlände från Arboga förra veckan.

Fyra minuter senare kvitterade bortalaget när Kristoffer Näslund fick in pucken i power play. Men en dryg minut efter kvitteringen höll sig lillebror Nordfeldt framme igen och kunde återigen ge hemmalaget ledningen.

Denna gång assisterad av kedjekamraterna Patrik Nilson och Niklas Lihagen.

Andra perioden blev händelsefattig med få heta målchanser och endast en utvisning.

Knappt fem minuter in i sista perioden så avgjorde supertalangen Patrik Berglund matchen när han framspelad av aningen mer rutinerade Patrik Juhlin kunde sätta 3-1 bakom Mikael Andersson i Boforskassen.

Men det här var Nordfeldst kväll. Den yngre av dem.