Oskar Hassel.

Kristianstads IK gjorde fyra raka mål borta mot Karlskoga.

Målen säkrade kontraktet i hockeyallsvenskan.

– Vi är skärpta, säger målskytten Oskar Hassel i C More.

Jesper Kokkonen tog tillvara på ett misstag från Kristianstad och gjorde 1–0 för hemmalaget i början av den andra perioden.

Men en mäktig vändning skulle säkra Kristianstads konrakt.

Inom loppet av tolv minuter nätade fyra olika målskyttar för Kik och bortalaget gick ifrån till en 4–1-ledning.

– Vi är skärpta. Vi vet vad matchen gäller och gör det till hundra procent i dag, säger den tredje målskytten Oskar Hassel i C More.

Tingsryd tvingas kvala

Kristianstad vann till sist med 4–2 och säkrade därmed kontraktet i hockeyallsvenskan.

Det står klart att Tingsryd inte längre kan komma ikapp Kristianstad, vilket gör att kvalspel i bäst av sju matcher väntar mellan Tingsryd och Västervik.

Kan inte gå om Djurgården

Onsdagskvällens match innebär också att Bik Karlskoga nu inte längre har några matematiska chanser att gå förbi Djurgården i tabellen. Laget slutar sexa i hockeyallsvenskan.