Ovetjkin försöker rubba Lundqvist

Publicerad 2015-05-01

Capitals stjärna Alexander Ovetjkin tryckte in matchens första mål mot Henriks Lundqvist Rangers.

Och dryga minuten senare försöker ryssen reta upp den svenska stjärnan.

– Hela serien, baby! Hela serien, sa Ovechkin när han åkte förbi ”Henke” efter en avblåsning.

Washington Capitals avgjorde det första slutspelsmötet mot New York Rangers efter ett minst sagt sent avgörande.

Joel Ward tryckte in det avgörande 2-1 målet med 1,3 sekunder kvar på matchklockan, efter att Bäckström tryckt till Dan Boyle i sarghörnet så Ovetjkin kunde ta pucken och servera Ward.

Och det var Washington-kaptenen Ovetjkin inledde målskyttet i slutet på den första perioden.

Försöker reta Lundqvist

Den ryska superstjärnan bröt in från vänster och tryckte in 1-0 bakom Henrik Lundqvist och en dryg minut senare skulle de två mötas igen.

Efter en avblåsning rundar Washington-kaptenen Lundqvists mål och låter svensken veta vad han kan förvänta under kommande matcher.

– Hela serien baby! Hela serien, sa Ovetjkin.