Troja tog revansch och straffade Timrå

Publicerad 2018-01-29

För andra gången på fyra dagar blev det straffar mellan Troja-Ljungby och Timrå.

Då tog Troja revansch och besegrade serieledarna med 3–2.

Så sent som i fredags vann Timrå hemma mot Troja-Ljungby efter straffar.

I kväll var det dags för returmöte, och då var det återigen oavgjort efter full tid.

Sedan Timrå tagit ledningen i första perioden vände Troja till 2–1 och var i ledningen med fem minuter kvar av matchen. Då kvitterade John Westin och fixade fram en förlängning.

Åttonde raka hemmasegern

Där fick Troja-Ljungby det sista ordet sedan Nikolai Meyer gjort det enda målet. Det tajtar därmed till sig något i den absoluta toppstriden då Leksand nu bara är två poäng bakom Timrå.

Trojas seger var deras åttonde raka på hemmaplan och de ligger kvar på elfte plats i tabellen.

I kvällens två övriga matcher blev det klara hemmasegrar. Björklöven slog Oskarshamn med 4–0 medan Vita Hästen besegrade Tingsryd med 3–0.