Två mål med målvakten i båset

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-11

Sundsvall kvitterade i slutminuterna

Med två och en halv minut kvar av hemmamatchen mot Troja/Ljungby låg Sundsvall under med 4-2.

Då tog man ut målvakten Tim Sandberg – och lyckades mirakulöst nog kvitterade till 4-4 och sedan avgöra på övertid.

Pär Lindholm kvitterade till 4–4.

Sundsvall är laget som kör hela matcherna ut:

Med 14 sekunder kvar mot Bofors kvitterade man till 2-2 och vann sedermera på straffar.

Mot Västerås satte man vinstmålet med 29 sekunder kvar att spela.

Mot Rögle skickades vinstmålet in med 2:19 kvar att spela.

Och mot Troja/Ljungby var det dags igen.

Smålänningarna ledde med 4-2 med två och en halv minut kvar att spela. Då tog Sundsvallstränaren Pär Djoos ut målvakten Tim Sandberg i båset och satsade med sex utespelare vilket resulterade i två mål och 4-4 efter 60 minuter.

I en tilltrasslad situation gjorde Daniel Olsson 3-4 i spel sex mot fyra.

Bara halvminuten senare trodde Trojamålvakten Sebastian Idoff att spelet skulle blåsas av för utvisning och slutade spela, och då kunde Pär Lindholm snöpligt valla in 4-4.

Övertiden dröjde sedan knappt tre minuter innan Marcus Högström skickade in vinstmålet fram till 5-4 vilket innebar en extra inspelad poäng till hemmalaget.

Troja, som ledde med 3-0 efter halva matchen, åkte därmed på sin andra raka övertidsförlust och sitt femte raka nederlag.