Modo har fått en dålig start på säsongen.

På lördagen kom andra raka förlusten.

Timrå vann ”hatderbyt” i norr med 4-1.

Fjolårsmästarna Modo har inlett säsongen knackigt.

I premiären mot Djurgården lyckades man med lite flyt vända underläge 2-4 till seger 5-4 hemma mot Djurgården.

Punkterade matchen i början av tredje

I torsdags blev det stryk mot tippade bottenlaget Mora och på lördagseftermiddagen kom nästa smäll.

Timrå vann norrderbyt i Övik med 4-1 och tog en liten revansch för nederlaget i kvartsfinalmötet mot just Modo i fjol.

Björn Svensson och Mika Pyörälä gjorde 1-0 och 2-0 för Timrå i första perioden och Peter Regin ökade på till 3-0 i den andra.

Modo hade stundtals förtvivlat svårt att skapa chanser och spelet i powerplay funkade inte alls.

När Robin Jonsson stänkte in 4-0 i början av den sista perioden var matchen punkterad.

”Måste jobba hårdare”

Jari Tolsa reducerade till 1-4 som också blev slutresultatet.

– Varenda öga som kan hockey ser att vi inte hittar varandra just nu, säger Fredrik Warg till PPV.

– Vi måste jobba hårdare, rakare och enklare.

Modo-tränaren Harald Lückner lät lätt uppgiven.

– Vad ska man säga, det studsar väl inte riktigt våran väg.

Segern var Timrås andra raka.

Modo-målvakten Karol Krizan, som byttes ut senast mot Mora, hade en tung eftermiddag och släppte in fyra av 18 skott på mål.