Uppdaterad 2014-08-27 | Publicerad 2014-08-26

Självmål avgjorde matchen mot Timrå

Per-Åge Skröder blev målskytt i Modos vinst mot Timrå.

I fredags vände Timrå och vann på straffar.

I kväll såg det ut att kunna bli en repris efter två Timrå-mål på 31 sekunder, men Per-Åge Skröder och ett självmål ledde tillslut Modo till en komfortabel 4-2-seger.

Modo fick en snabb revansch mot Timrå efter den snöpliga strafförlusten i fredags.

Ö-vikslaget tog ledningen genom Mattias Ritola och Gustav Possler utökade sedan till 2-0 innan den första perioden var slut.

Kvitterade – på 31 sekunder

Men Timrå kom igen, Modo svajade till rejält när Timrå kvitterade med två blixtsnabba mål i inledningen av den andra perioden. Inom loppet av 31 sekunder hade André Hult och Oskar Brändström satt varsitt mål till 2-2.

Timrå hade sedan chans att ta över matchen och fick ett ledningsmål bortdömt efter en utvisning på på Ludvig Nilsson, men i stället var det Per-Åge Skröder som stänkte dit 3-2.

Matchen stängdes i den tredje perioden efter att Daniel Öhrn olyckligt styrt in pucken i eget mål efter en sistatouch från Modos Samuel Påhlsson.

I de övriga träningsmatcherna vann Björklöven mot Asplöven med 3-2, Karlskoga-Vita Hästen slutade till sist 2-5, Djurgården besegrade Örebro med 4-2 och Södertälje vann med klara 6-2 mot AIK.